Winter Skincare

beauty1 tumblr_mxn8qptRq41rub0hvo1_500tumblr_mxnfirOpqY1rppsk3o1_500tumblr_mxjl2qbOEX1qcr5izo1_500tumblr_mxnqheHIkW1ro8be4o1_500tumblr_mxlym8zSsU1qcgu8to1_500tumblr_mxjrouJjZH1qct7qso1_500tumblr_mxno2si6N51r2qs2ho1_500tumblr_mxlwinIfGv1s4uag4o1_500tumblr_mxmd5igkxV1ssqam8o1_500tumblr_mxn7atgF9i1rac0mvo1_500tumblr_mxnpxtzAOF1s296uro1_500large

Vremea în sfârșit a început să se răcească serios, semn că iarna vine cu pași repezi (cel puțin aici, în Cluj, unde sper să vină mult visata zăpadă :)) ). Asta înseamnă trei lucruri – Crăciunul, înfofolirea în pulovere cât mai pufoase, groase și călduroase și lupta dusă la nesfârșit împotriva temperaturii care ne seacă pielea și de ultimul strop de hidratare. Iarna pielea este tot timpul mai uscată față de restul anului, indiferent de ce tip de ten ai. Nu te lăsa dusă de nas de aparențe, în cazul în care ai tenul gras..este așa pentru că își produce cumva singur hidratarea de care are nevoie. Așadar folosește o cremă sau o loțiune puternic hidratantă în sezonul rece. Și încă ceva necesar pentru orice tip de ten ai avea, caută produse ce au SPF pentru a-ți proteja tenul împotriva îmbătrânirii și a petelor. Iarna razele soarelui sunt și mai puternice din cauză că se reflectă în zăpadă, iar de pe zăpadă pe fețele noastre. Tot din față fac parte și buzele. Nu au nevoie de o îngrijire specială, dar trebuie să ai tot timpul cu tine, în buzunarul paltonului, un balsam de buze hrănitor pentru că nimeni nu își dorește să sărute niște buze înțepătoare. Ca să eviți toate acele pielițe moarte și sângerările ce urmează (ști bine că tot timpul trebuie să le rupi cu dinții) care îți fac viața un coșmar, nu îți mai linge buzele afară și exfoliază-le. Freacă-ți buzele cu periuța de dinți în mișcări circulare sau cu puțin zahăr. Imediat ce ai terminat cu exfolierea aplică un balsam și buzele îți sunt ca noi.

Restul corpului nu trebuie nicidecum neglijat. Întreaga piele are nevoie de hidratare tot timpul anului, însă pentru persoanele care lasă la o parte ritualul de răsfăț cu o cremă hrănitoare și frumos parfumată, încercați măcar acum să vă faceți timp pentru acest lucru. Imediat după duș este cel mai potrivit moment, pentru că atunci porii sunt deschiși iar crema, loțiunea sau untul de corp vor fi absorbite îndată. Nimeni nu își dorește piele de crocodil! Gândește-te că trebuie să apari undeva purtând această rochie frumoasă dintr-un material prețios, îți întâlnești colegii, iar la primul salut cineva te atinge pe braț și va simți coaja de nucă ce o „porți” în cot..sau simplul fapt că genunchii îți sunt albi din cauza nehidratării. Precis vrei să ocolești un asemenea eveniment nefericit.

 Deci păstrați-vă „costumul” natural fresh și strălucitor în sezon, și simțiți-vă comfortabil în pielea voastră (la propriu)!

The chich listfd

1. Foot Cream | 2. Scrub | 3. Mask | 4. Moisturizer | 5. Body Cream | 6. Oil | 7. Lip Balm | 8. Eye Cream |

xoxo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s