Christmas Gift Guide – Women

gold-bowtumblr_mitz91mQfL1r0iib8o1_1280tumblr_mwmgp13J5X1sd857do1_50049986bff7ccfccb3e86c5dfa44e55d7btumblr_min0tuAAoC1qdsqp6o1_400tumblr_mwrkk5whKO1sgldeko1_500tumblr_ml5qvqsfPw1qdsqp6o1_1280

După cum ai văzut în Christmas Gift Guide – Men , am împărtășit câteva idei minunate de a răsfăța bărbații din viața ta. Ei bine, veseta bună este că există cel puțin la fel de multe feluri prin care poți alinta partea feminină, ba chiar mai multe. Mamă, soră, verișoară, cea mai bună prietenă sau fiică, toate își doresc în adâncul sufletului lor să primească măcar o mică atenție.

Pentru iubitoarele de produse cosmetice  trebuie sa faci cumva să le înzestrezi cu un parfum plăcut. Parfumul este un accesoriu foarte important în viața de zi cu zi, iar dacă îl vei dărui  unei femei căreia îi plac lucrurile din această categorie, vei da cu siguranță „lovitura”. Ai grijă totuși ca înainte de a te aventura în cumpărarea unui parfum, să simți ce fel de arome folosește „victima”.

Eu chiar ador bijuteriile, iar fetele care au același sentiment când vine vorba de acest tip de accesoriu știu că niciodată nu vei avea destule! Acest grozav statement necklace și acest set de inele aurii vor aduce cu siguranță zâmbetul pe buzele oricărei fete. Adaugă de asemenea  acea sclipire și eleganță – LOVE!  Și în plus poți aduce ținutei  elementul  chic prin adăugarea acestui turban  care nu doar îți ține de cald, dar vei fura toate privirile!

Tot din categoria lucrurilor care țin de cald fac parte și aceste mănuși care sunt indispensabile pe timpul iernii. Alege o pereche de mănuși mai diferite pentru a da un plus de eleganță atunci când ieși în centru să vezi bradul de Crăciun, sau când mergi la o întâlnire.

Orice femeie își dorește un set prețios de lenjerie intimă . Acum ai ocazia de a o uimi pe cea căreia îi vei dărui un set de la Victoria’s Secret. Poți fi sgură că nu va uita niciodată ce fericită a fost când a văzut sub brad pachetul  ce conținea specialul cadou.

Oferă-le femeilor dragi din viața ta daruri minunate și fii sigură că se vor simți iubite și cochete tot sezonul, și nu numai.  Este minunat să oferi cadouri de sărbători, însă fă din asta o activitate minunată și nu te stresa prea mult.

Nu uita că cel mai minunat dar pe care îl poți oferi este dragostea adevărată! Stay Chic!

The chich list women

1. Perfume | 2. Clutch | 3. Lingerie | 4. Rings | 5. Necklace | 6. Gloves | 7. Socks | 8. Turban |

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s