Christmas Gift Guide – Men

gold-bow tumblr_mw7fwmS67t1sggbk3o1_1280tumblr_msusiiASig1s1dxv1o1_500asap-rocky-interview-magazinetumblr_mews64Xloh1rf6n1jo1_1280tumblr_mhgldv5pKt1qg0fdgo1_500tumblr_mliuhq1dHy1qcv22xo1_1280

Cumpărăturile pentru sărbători  pot fi copleșitoare, însă pot de asemenea să fie și distractive. Iată aici câteva exemple care eu cred că vor fi minunate pentru pentru acel bărbat special din viața ta, fie că este tatăl tău, fratele, iubitul sau soțul – și toate vor arăta minunat sub bradul de Crăciun.

Dacă cel căruia îi faci cadou este student, muncește sau pur și simplu este un veritabil călător, ghiozdanul îi va îndeplini toate dorințele. Acest rucsac este destul de încăpător pentru a cuprinde toate lucrurile esențiale și nu arată deloc masiv sau greu. În plus este foarte stilat!

Pentru petrecerea din prima zi de Crăciun orice bărbat are nevoie de o cămașă specială. Simplitatea este tot timpul de bun gust și cu siguranță nu vei da greș cu așa un model. O pereche de pantofi în stil retro sunt un lucru esențial în garderoba unui bărbat stilat. Alege niște pantofi din piele în nuanțe calde.

Nu în ultimul rând, orice bărbat are nevoie de produsele necesare unui look fresh și masculin. Parfumul Versace Eros este un cadou bun pentru un bărbat puternic și pasional lăsând în urmă o minunată aromă vibrantă. Un nou set de bărbierit apare în momentul perfect pentru a păstra pielea bărbatului din viața noastră, fină și catifelată întreg sezonul.

Sper să vă inspirați din această listă care cu siguranță va aduce zâmbete la deschiderea cadourilor. Până la următorul post, Stay Chic! Vă pup.

The chic list men

1. Perfect Shave | 2. Loafers | 3. Versace Eros | 4. Gatsby Collection Dress Shirt | 5. Leopard Tie | 6. Rucksack with Studs | 7. Watch | 8.50 Things Every Young Gentleman Should Know |

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s