Natural Looking Makeup

???????????????????????????????

Începem cu o față curată, fără pic de machiaj; așa sunt eu aproape zilnic. O să trec în revistă 5 sfaturi pentru a avea un machiaj cât mai natural în viața de zi cu zi, pentru că nu trebuie să porți o tonă de machiaj ca să arăți minunat.

bi ???????????????????????????????

Numărul 1: Sprâncenele

Încearcă să te uiți la fotografii de când erai mai mică și vei vedea care este forma sprâncenelor care te avantajează cel mai mult. Sprâncenele sunt partea esențială a unei fețe frumoase și este spre binele nostru  ca ele să fie naturale. Majoritatea fetelor pe care le văd pe stradă, la cumpărături, la bancă, în centre cosmetice, au o problemă cu întreținerea sprâncenelor. Nu trebuie să forțezi o anumită formă, o anumită arcurie a sprâncenelor, deoarece vei ajunge să ai  două linii subțiri care sunt foarte inesetetice. Subiectul cu sprâncenele tatuate sau vopsite negre nu vreau să-l deschid… Păstrează cât mai mult din linia naturală și periază-le tot timpul cu o periuță specială. Dacă ai fire rebele (ca mine) folosește un gel care le va ține la locul lor.

???????????????????????????????

Numărul 2: Fața

Bineînțeles că nimic nu este mai natural decât un ten curat și sănătos, fără urmă de fond de ten. Zi de zi eu aplic doar o cremă hidratantă și prefer să mă concentrez asupra machiajului ochilor și a buzelor. Dar, un alt truc pentru a arăta cât mai natural atunci când aplici un machiaj, este folosirea unui fond de ten cu o textură foarte ușoară sau a unei BB Cream. Există, desigur, un anumit timp și loc pentru folosirea unui fond de ten cu acoperire maximă, însă atunci când mergi la serviciu, la școală, sau la o cină romantică, optează pentru ceva ușor și hidratant. Aplică BB Cream cu mâinile în locul unei pensule, deoarece căldura degetelor va face ca textura cremei să fie întinsă uniform și astfel vei arăta perfect.

???????????????????????????????

Numărul 3:  Blush

Achiziționează atât un blush sub formă de pudră cât și unul cremos. Aplică o culoare cât mai naturală începând de la jumătatea ochiului și continuă să duci pensula ușor înspre tâmple. Nu aduce culoarea niciodată înspre nas pentru că ajungi să arăți ca un clovn. Blushul în formula cremoasă este minunat zi de zi pentru ca îl poți folosi atât în obraji cât și pe buze.

???????????????????????????????

Numărul 4: Ochii

Atunci când te gândești la un Smokey Eye nu îți vine în minte imaginea ochilor conturați cât mai natural. Machiajul smokey nu trebuie să-ți încarce ochii cu o tonă de contur negru și pudră neagră. Alege culorile calde pământii și vei putea obține un look perfect atât pentru zi, cât și pentru o seară în oraș. În aceste fotografii am ales un machiaj Smokey Eye mai soft, care accentuează privirea, și este potrivit pentru Girls Night Out, o nuntă, banchet, orice ocazie vrei. Pentru a face trecerea de la machiajul de zi la cel de seară (asta dacă îți dorești un machiaj mai intens) conturează părțile feței și interiorul pleoapei de jos cu un creion negru.

???????????????????????????????

Numărul 5:  Arcada

Pentru a păstra lookul natural prefer să folosesc un highlight mat sau poate satinat, dar tot timpul mă feresc de pudrele cu sclipici sau foarte iluminatoare. Folosesc în general o culoare caldă, mată, ca cea a vaniliei, pe care o aplic exact unde este arcul sprâncenelor după care o contopesc înspre partea interioară și cea exterioară a arcadei.  Fardul sclipitor îl păstrez pentru parte de mijloc a pleoapei, pentru a da dimensiune ochiului, transformând machiajul banal în unul care atrage priviri.

???????????????????????????????

Aveți aici toate produsele pe care le-am folosit pentru a obține acest look.

bh by bj

Sper că v-am fost de ajutor măcar puțin. Stay chic! Pupici

https://soundcloud.com/giraffage/janet-jackson-someone-to-call

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s