The Victoria’s Secret Fashion Show

a_4x-horizontalÎn data de 13 noiembrie a avut loc, în New York, cel mai sexy și extravagant show catwalk  de pe pământ. Mult așteptatul fashion show a ajuns la cea de-a optsprezecea ediție și se bucură ca în fiecare an de un succes formidabil.

VS-GQ-03-14Nov13_PA_b_813x494Un dans al culorilor, cristalelor (s-au folosit peste un milion de cristale Swarovski) și a minunatelor costumații au încântat privirile și fanteziile spectatorilor.

VS-GQ-09-14Nov13_PA_b_813x494Dacă anul trecut au cântat live Rihanna, Justin Bieber și Bruno Mars, anul acesta au fost invitați Taylor Swift, Fall Out Boy și Neon Jungle, o alegere foarte diferită față de anul precedent.

VS-GQ-05-14Nov13_PA_b_813x494

VS-GQ-13-14Nov13_PA_b_813x494Machiajul a fost ca de obicei unul cât mai natural, subliniind frumusețea pură a fetelor. Părul bogat și ondulat perfect ne face să ne dorim și noi așa ceva, într-o zi..

VS-GQ-12-14Nov13_PA_b_813x494Toată lumea știe că în luna octombrie are loc castingul, iar fetele s-au antrenat bine pentru privirile atente ale juraților, Ed Razek și Monica Mitro, producători executivi, John Pfeiffer  director de casting și directorul de creație a colecției, Sophia Neophitou. Castingul este destul de terifiant – – hei, să defilezi în chiloți în fața unui grup de oameni care pot sau nu sa-ți îndeplinească visul de a face parte din minunatul show sună ca un coșmar. În efortul de a-și face marele debut la Victoria’s Secret, fetele fac tot ce le stă în putință să-i încânte pe jurați cu personalitatea lor și cu trupurile bine lucrate.  Mănâncă sănătos, fac antrenamente de aerobic, de box, spinning..așteptările cresc în fiecare an deoarece vremurile s-au schimbat. Pe când în urmă cu ceva timp doar cele care dețineau titlul de Angel lucrau tot anul pentru a se menține în formă, acum toate modelele au devenit foarte competitive și aspiră la corpuri perfecte pentru acest podium.

dunnbehBineînțeles toate privirile au fost ațintite asupra faimoaselor fotomodele, Victoria’s Secret Angels, care și-au etalat corpurile perfect tonifiate în cele mai strălucitoare și glamour lenjerii intime.

canliuAnul acesta frumoasa Candice Swanepoel a avut onoarea de deschide prezentarea purtând The Million Dollar Bra, în valoare de 10 milioane de dolari.

adidoutzen

Adriana Lima, Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, trupa îngerilor sexy, au fost ca de obicei în formă fiind parcă mai frumoase ca niciodată, făcându-ne din nou să visăm cu ochii deschiși la ziua în care va fi posibil să pășim și noi pe catwalk.

kjbl vkj

Desigur nu a lipsit nici minunatul after party unde fotomodelele au profitat de ocazie și s-au relaxat , bineînțeles, în niște ținute de invidiat.

Victoria’s Secret Fashion Show va putea fi urmărit în data de 10 decembrie. Până atunci aveți aici un mic preview backstage!

http://www.youtube.com/watch?v=A1yGRUHTSbY

O seară minunată! Vă pup!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s